Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VILLASTADENS ZONTERAPI I BORÅS

Biokemiska cellsalter / vävnadssalter / mineralsalter = näring för våra celler


Behöver du stärka upp ditt immunförsvar och bli mer motståndskraftig nu inför hösten?

Eller få bättre sömn? Snart kommer lite olika färdiga paket som kan hjälpa dig att få bukt med hälsan! Det finns cellsalter för nästan alla problem som kan dyka upp i kropp o själ om du har en mineralobalans i dina celler. 


Några exempel är; torra ögon, ögonlocksödem, kramp, smak- och luktbortfall, panikångest, dålig motståndskraft, mindervärdighetskomplex, kontrollbehov, ljus- och ljudkänslighet, irritation, kaffeberoende, infektionskänslighet, håglöshet mm mm. 


Du kan välja på att köpa cellsalterna i tablettform (läggs under tungan där de får smälta) eller i flytande form (hälls i ett glas vatten). Även tabletterna går att lösa upp i vatten om man vill det. Man kan välja att ha cellsalterna i en flaska vatten och dricka under dagen, men de ska ej tas ihop med mat eller andra kosttillskott/mediciner.


För oroliga, blyga, gnälliga, arga, retliga, otåliga barn kan man få fin hjälp av cellsalter. Så synd om vi blir trötta och arga på våra fina barn som i grund och botten kanske bara har obalans i sina celler. Tänk vad skönt för hela familjen att få lite mer harmoniska barn genom att ge dem några rena cellsalter. Många söker sig till läkare, för att de tror att de har någon bokstavskombination och får medicin för det. 

När det förmodligen beror på en mineralbrist i cellerna.

T ex kan barn som växer behöva ett tillskott av ett calciumsalt. Gnälliga, retliga barn kan ha brist på ett annat calciumsalt. 

Tänk på att barnen också blir påverkade av den oroliga värld vi lever i och av att vi vuxna är oroliga och/eller irriterade. Samt att stressen ökar i skolan.

Om du fyller på deras celler med mineraler nu, så bidrar du till att de ska få mer motståndskraft, både psykiskt och fysiskt. Värt att prova, eller hur?Vill du prova cellsalter och att jag sätter ihop ett paket cellsalter för just dig, ditt barn och dina/era besvär? Eller har du några frågor om cellsalter?


Det går naturligtvis att köpa alla cellsalter hos mig, ett eller flera. 


Kontakta mig!

Ulrika Proohf

[email protected]

0709-787206