VILLASTADENS ZONTERAPI & MASSAGE I BORÅS

Biokemiska cellsalter / vävnadssalter / mineralsalter = näring för våra celler

Även om vi tar extra mineraler så kan våra celler vara i stort behov av näring.

Wilhelm Schüssler (1821-1898) var medicine doktor, homeopat och naturvetenskapsman som sysslade med fysiologi, kemi och fysik. Han är känd för sin biokemiska terapi: mineralsalternas inverkan på celler och vävnader. Han menar att en brist på ett mineralsalt i en vävnad kan orsaka en sjukdom.


Dr Schüsslers 12 biokemiska mineralsalter är livsviktiga för att bygga upp alla de miljontals celler som vår kropp består av. Cellsalterna återställer oharmoni i våra celler och vi känner oss snabbt mycket friskare. Man påverkar inte en viss sjukdom utan en fysiologisk process.

De är helt oskadliga att inta, utan biverkningar. Om vi tillför kroppen de viktiga ämnen som den behöver kan kroppen LÄKA SIG SJÄLV.


Allt som fattas i kroppen syns i ansiktet, varje tecken i ansiktet och på tungan visar ett behov, en brist på ett salt, flera tecken indikerar behov av flera salter.


Om du vill veta vilka cellsalter som just du behöver, då bokar du en tid hos mig så att jag får kolla vilka tecken du har på tungan och i ansiktet. Vi pratar och du får svara på lite frågor. Sen gör jag en bedömning och på ett återbesök får du reda på vilka cellsalter jag råder dig till att börja med.


Bor du lite för långt bort för ett besök hos mig eller har svårt att komma av någon anledning - då skickar du istället in tydliga bilder till mig och vi tar diskussionen online. När allt är klart, kan jag skicka de cellsalter du behöver. Det går precis lika bra.

BOKA HÄR - LÄS MER HÄR

Är du intresserad?

Kontakta mig!

[email protected]

0709-787206